nedelja, 21. januar 2007

Umm ...

Looks like someone has a bag problem :)

8 komentarjev:

ambala pravi ...

Me prov zanima kolk si dala za te taške. Tuki so ful drage! :(

ursa pravi ...

Od ta velike do tamale: 72 EUR, 55 EUR, 16 EUR, 13 EUR. Edina Crumpler štacuna v celi Maleziji in to v najbolj fensi šmensi šoping centru, tko da nimaš kaj brskat, ker so vse cene fiksne. Kakšne so cene drugje, sploh nisem šla gledat, ker sem imela pomojem že zenice v obliki Crumpler torb. Gimme, gimme zombie style ...

Anonimni pravi ...

Vau, Super Boomer si dobila za SAMO 72 ojrov? Na netu je, brez poštnine, 90 ojrov. A imajo tudi takšno v živo rdeči barvi? :P slin, slin

Matej pravi ...

Luštn.

ursa pravi ...

Tist ni Super Boomer. Ta velika je The Barney Rustle Blanket, ta druga po vrsti je pa The 5 Million Dollar Home. Cene so mal nižje od ameriških na netu, kar pomeni, da so konkretno nižje, če tistim na netu prišteješ še poštnino (in carinske dajatve).

Evropski Crumpler ima druge modele. Barney Rustle je mislim da enaka kot Wonder Weenie, The 5 Million tralala je pa enaka kot Pretty Boy XL. Pa evropske barve so žblj. Čist grde.

Anonimni pravi ...

Bi bilo zelo heretično, če bi vprašal, v čem je štos teh torb? One velika me spominja na torbe, kakršne talajo na konferencah za tovorjenje zbornika ipd. Pa tale Crumpler bi lahko dobil kako nagrado za najbolj neuporabno spletno stran.

ursa pravi ...

Crumplerjeve spletne strani so legendarne glih zarad svoje neuporabnosti. Res so grozne. Pa ne samo to - avstralci imajo svojo grozno web stran, američani imajo svojo grozno web stran, evropejci imajo spet čist svojo grozno web stran ...

V čem je štos? To je tko, kot bi me vprašal, zakaj mi oči posteklenijo, ko stopim v knjižnico. Pojma nimam. Pomojem imam to zapisano v genih. Pri torbah so mi všeč zelo redke, ko pa najdem kaj takega, kar mi je res všeč ... eh. My precious :)

Ja, primerjava teh torb s tistim poflom s konferenc že meji na herezijo ... (ampak ti je odpuščeno :))

ambala pravi ...

Torbe so cool in tud mal cenej kot pri nas na NL... Sam zarad tega se seveda ne splaca tja.. ampak vidim nov post, pol veledogodivščin!