petek, 2. junij 2006

Obrestna mera = 16 %

Pravkar zlezla z dirkalca. Prej ni blo časa vozit Gira. Namesto da bi bla zaspana kot polh, sem zdaj budna kot zajc. Prerokujem si še kakšni dve uri buljenja v stene in nič spanja. Dobra stvar je pa, da se niti od daleč ne sekiram več zarad vere, Dohertyja in Cannesa in me je minilo vedet odgovore na vsa tista vprašanja, ki mi jih je odprlo Delo. Švic je naravno pomirilo in odgovor na vsa vprašanja zakaj. Zato! :)

Grem buljit v obrestno obrestni račun in statistiko, ki mi zadnje tri dni pobijata možganske celice. Do ponedeljka ju moram naštudirat, ker ju moram potem naprej odpredavat. Zdaj naj mi pa eden razloži, kako je možno, da od vseh faksov ravno na matematiki ne predavajo poslovne matematike in statistike? A se vam ne zdi to sumljivo? Zame je to bulletproof pokazatelj, da ta dva predmeta nista pol naprstnika vode vredna.

Moje sožalje vsem, ki se morajo to učit. Z mano vred.

4 komentarji:

Anonimni pravi ...

He,zato jih pa na ekonomiji mučijo ko garjave pse z matematiko. :evil:

Anonimni pravi ...

Naj ti bo noc lahka. Jaz imam tud probleme z nespecnostjo. :( Statistika mi je pa zacuda dobro sla v primerjavi z matematiko. Ceprav oboje kar pogresam. Zadnje case me blazno skrbi, da mulca prepocasi rasteta in da jaz prevec pozabljam. Bom se ulomke pozabila do njune pubertete. Res me skrbi in mi ni vsec!

Anonimni pravi ...

Veš to je pa tako... Ko sem domov prinesla diplomo elektro faksa, je moj foter rekel: "Zdaj boš pa bojler popravila".

Drži se, vem da zmoreš!

ursa pravi ...

Gaby, jaz drugač nimam nobenih problemov s spanjem, samo če grem gonit bicikel pol ure pred običajno uro, ko grem spat, potem ziher še dve uri ne bo nič s spanjem :) Sem si kar sama kriva, samo ne more biciklič predolg samevat tam na podstrešju ...

Zarad ulomkov (in podobnih zadev) naj te pa ne skrbi. Velik stvari je takih, kot vožnja z biciklom (oh well, spet ta bicikel). Ko enkrat znaš, ni treba velik, da spet zlezeš na zeleno vejo, tud če si vmes nekaj časa stagniral. Pa ko boš enkrat v službi, ne boš imela več časa mislit, kako boš vse pozabila :)

Boš videla, saj bo boljš.