četrtek, 08. junij 2006

Good old snail mail

No, da vas sem pa tja razveselim tud s kakšno sliko ...Tole je ena od my most treasured possesions (poleg vseh v gmajni najdenih živalskih kosti, ki jih imam pod postlo, v kleti in na podstrešju :)). Yep, real toast. Dostavljen v nabiralnik kot ga vidite. Poštar si je mislil svoje, jaz sem pa do stropa skakala od veselja. Direktno iz Kanade je od nekoga, ki sem ga poznala samo via net. Sem se prislinila kot slepi potnik, ko so delali eno zamenjavo toastov iz celega sveta via pošta. To je ena tistih zgodb, ko lepo prosiš za nekaj in si potem grozno presenečen, ko rečejo ja seveda, z veseljem ...Beat that!

8 komentarjev:

Ulala pravi ...

jaz sem se prijavila na traveling accessory challenge... startalo je ze in zdaj nestrpno cakam (dobim ga predzadnja - to pomeni, da bo prepotoval "cel svet", preden pride do mene) woohoo ;) kako me veseli, da je se nekdo drug tako zmesan (?), da ga posiljka s tujo znamko tako vzradosti...

Mayhem pravi ...

čudim se, da je ta toast prišel k tebi v enem kosu! :D

ana. pravi ...

pred parimi tedni so v nedeljski prilogi k nekemu cajtngu pisali o posiljkah, ki niso bile dostavljene, ker pac niso bile pravih dimenzij (a vse pravilno poznamkane). med temi so se nasle tudi sploscene pixne, zelo ploscat kamen, vrecka od sladkorja, majhna vrecka z morsko vodo, malo peska in trem ali stirim skoljkicam, itd.
zelo lepo, da so tvoj toast pa le dostavli. kul :)

Hirkani pravi ...

Beat that? Hm... let's me try...

http://www.core77.com/corehome/2005/10/mmmmm-toasty.html

:)

ursa pravi ...

Hm. Impresivno. AMPAK ...

a) a lahk to k teb pridem pogledat? Not? Oh well ...

b) a ima ta stvar gor znamke in poštni štempelj in jo je v vsej njeni krasoti (in goloti) dostavil en jako zmedeni poštar? Ne?

Hehe ... not good enough :)

Hirkani pravi ...

Ne, ne bo šlo.

Ker so jo že pojedli.

ursa pravi ...

A ti si to čist resno?
Pol se morm pa s pepelom posut.
Sm mislila, da sam z linkom okol mahaš :)

Hirkani pravi ...

Huh, česa vse ne najdeš, če vtipkaš v Google "toast" ali "toaster", tale link je bil še približno blizu :)

Kakšno naključje, kakšno khkhm besedo je izpisal Word Verification spodaj, he, he....