nedelja, 11. junij 2006

Njam

Zaskrbljeni zaradi nič hudega slutečih mimoidočih, gospoda, ki zadnje čase na svojem blogu objavlja samo packarijo (dokaz A, dokaz B) naprošamo, da sporno vsebino zaščiti z geslom in nedvoumno oznako, da prispevek ni primeren za tiste s šibkim srcem (in švoh voljo).

Če že, potem slikovni "kulinarični" prispevki naslednjih nekaj mesecev lahko izgledajo kvečjemu takole:








contra:
  • ni cukr
  • začetno stanje izgleda kot polizdelek človeškega prebavnega sistema
pro:
  • dobr je
  • prebava je krasna
  • pol dneva kasneje še zmer nismo lačni
  • zlobne cukraste kalorije ne vrebaju iza ugla na nas
ps. slikce so rahlo zamegljene. Sem bla zlo lačna :)

11 komentarjev:

LONELY RIDERka pravi ...

se cist strinjam, ursa.

sadje+misli+jogurt=mnjami (in ja res je, NE redi in ne povzroca celulita;))

ana. pravi ...

hm. si ze lahko predstavljam kako bo cez en mesec, ko bos imela digitalca. bo tako kot oni tipo, ki je poslikal in na netu objavil cisto in popolnoma vsako zlico hrane (okej, vcasih zlica ni bila potrebna), ki jo je pojedel v roku enega leta :P

Mayhem pravi ...

Dva japka s pesticidi pa požveplane rozine.. in to je zdravo? ;) Sama foušija vas je k si jst lohk prvoščm cukr pa se ne zredim ;)

Mayhem pravi ...

Aja, müesli z jogurtom so obupno nasitni. Jih rajš jem z mlekom.

Najrajš si pa ovseno kašo skuham pa dodam po želji med, cimet, rozine..

LONELY RIDERka pravi ...

@ana: ampak mislim, da je to normalna faza skoraj vsake osebe, ki nabavi digicha. tut jz sem mela food opus, da ne omenjam tega, da sem se z digicem navadla slikat v stacunah, ko kaj probam, tko mam lasten second-opinion ;))

ah, ja, the joy of having a digich...

Lilit pravi ...

Ma. Cuker je zakon.

Black Betty pravi ...

Sam tole pa zgleda res ogabno. Men je vseen, če je tole najboljša hrana na svetu. Ne hvala ;) Tolk lačna pa spet nisem ;)


Ja Lonely Riderko smo mogl prou čez kolena in po riti natepst, da ni slikala vsakega našega koraka, udejstvovanja na WC-ju, tuširanja, hranjenja, molzenja, špricanja vrta in podobnih nebuloznih disciplin. ;) Razumem njeno fotografsko navdušenost, predvsem ko je digič še nov, ampak vse ima svoje meje!! ;) Tko, da dokler slikaš svoje dnevne obroke zaužite in povrnjene hrane je še dost normalno. ;))

LONELY RIDERka pravi ...

ko bos stara, mi bos hvalezna. bos vnukom lahko prihranila trpljenje ob 7urnih zgodbicah "Ko smo bli pa mi mladi, smo pa..." pa jim bos sam slike pokazala. Slika pove vec kot tisoc besed. Bodo veseli, ko bodo vidl, da je bila babica frajerka. Sicer ne dvomim, da bos tut v tistih letih frajerka ;))

ursa pravi ...

Sem objavla glih zato, ker izgleda nagravžno :) Že začne se bolj tako: ovsene kosmiče pustite stati v mleku čez noč ... Zjutraj je v skledi navaden bljak, ampak končni izdelek je pa res dober. Mislim ... če nisi preveč občutljiv na izgled tega, kar konzumiraš.

Ko sem prebrala anin komentar, sem prišla na genialno idejo(TM) (ja, ja ... mal bolj pozno, ker ipak še nimam svojega digiča): zgodbe, kot jih piše življenje oziroma čudežne transformacije stvari, ki nas pokonc držijo oziroma popotovanje nekega futra od začetka do konca (s cenzuro vmes, ker ne mislim tlačit fotiča nikamor, pa če bo še tolk ultra zložljiv). Sam nisem ziher, da imate dost dobre želodce za tako znanstveno raziskavo. Oziroma da je moj dost dober :)

Mayhem pravi ...

Sej drgač zgleda kr užitno, dokler ni premešan ;)

Anonimni pravi ...

Kisloglistna, se opravicujem, da nisem nic komentirala tvojega bloga iz/od tam "kjer-rezejo-noge-in-kjer-lajsajo-bolecine".
Na mojem telefonu namrec tale blogspot zgleda strasansko neberljivo, pa se komentarji so pop-up sistem in jih telefon ne zna prezvekati.

Enkrat pridem na tole poslastico!!! :)