četrtek, 7. december 2006

Eh

Kakšen je dan, ko si navsezgodaj iz kuhinje privlečeš šalco s tremi žlicami medu, da si boš po zajtrku naredil čaj, nato to šalco ob primernem času odneseš k vodnemu zajetju, ki zna pljuvat ven vročo vodo, greš z njo nazaj k svoji mizi, namočiš noter vrečkico s čajem, se spomniš, da nesladkanega čaja pa glih ne bi pil, greš nazaj k vodnemu zajetju po vrečko cukra, ga streseš v nastajajoči čaj in se šele potem začneš spraševat, če ni to tvoja prva dnevna doza brozge, ki je vedno narejena z medom? Hruškov čaj s trojno dozo cukra. Ogabno na kvadrat. Ampak sem stisnila zobe, ker se mi ni dalo ponovit vaje.

Približno tak je bil tud dan. Tisto lepo, kar sem mislila, da se skor mora zgodit, se seveda ni zgodilo, kasirala sem dodatno delo, ki ni bilo v planu, čepela sem na šihtu še tri ure po koncu šihta in za povrh ni bil petek. Še vedno nisem spakirana za jutrišnji squash, od visokoletečih načrtov o še kakšni uri dela doma ni blo nič (falabogu) in zdaj grem z nikakvim izkoristkom lepo spat. Ampak stiskam zobe.

Bom biu čez vikend bolj priden.

matilda, a zdej vidš to mizerijo? :)

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ne morem se znabiti občutka, da tale tvoja nova služba ni ravno zadetek v črno.

Lena pravi ...

No, no, saj ni tako hudo:) Sicer pa še enkart hvala.

Anonimni pravi ...

Jaz sem za naše.

Lolita pravi ...

Hruškov čaj s trojno dozo cukra bi znal biti ogaben, ja.
Poskusi z metinim. :)

Get well soon. :)

Anonimni pravi ...

Kot vidis, sem včeraj, dejansko danes zjutraj napisal komentar brez z-veze z vsebino tvojega posta.
Stanje, ki me je vzpodbudilo k pisanju tistega zapisa, pa se odraža v današnjem počutju. Vstal sem ob 11h, pojedel jajca in spil čaj, vzel aspirin in odšel nazaj spat.
Zdaj sem vstal, glava pa me še vedno boli.
Zapisanega včearj se sicer ne sramujem, hotel pa sem osvetliti okoliščine, kako je do njega prišlo.
Hvala za razumevanje.

Ruth* pravi ...

Ne sladkaj čaja. :)

ursa pravi ...

No ja ... saj samo kakšen teden traja, da se spravim odgovorit na komentarje na lastnem blogu. Prav dobr mi gre :|

Kar se moje krasne službe tiče je čist zares in oh in sploh fenomenalna. Idealna služba. Ki izpolnjuje človeka, zapolni njegov čas, skrbi za rekreacijo njegovih možganov in je kompatibilna z vsemi segmenti njegovega življenja. Hmpf. ITAK da je kompatibilna, če je pa kot en mastodont in so ostali segmenti kot ene bolhe. Če bolhe nočejo sodelovat, se mastodont mirno usede nanje in je mir, grizt ga pa ne morjo nazaj, ker ima predebelo kožo. Eh. Tud mastodonti bodo izumrl. Sam še za sulico si morm prej zaslužit :)

Tonček, komentarji brez z-veze imajo dodano vrednost. Kot šloganje. Vsak si lahk kaj svojega zraven misli. Kaj češ boljšega. Free for all, zabava za vse. Jaz sem tud za naše!

Ruth, pol je pa sam pofarbana vroča voda. What's the point then? :)