ponedeljek, 28. november 2005

Boing boing boing

Po celi noči žvečenja tistega enega vprašanja - kako svet stoji (ok, briga me svet ... kako stojiva jaz, pa tisti, ki še z mano drži svetu svečo), sem imela danes jako razgibano jutro. Za začetek me je doletela čast ob pol šestih peljat psa ven, kar drugač naredi moj sostanovalec (ki ne more spat), ampak danes sem ga poslala zjutraj na vlak in sem to barbarsko dejanje morala z nečim plačat. Ergo - dva mutava (pes in jaz) sva navsezgodaj zjutraj gazila po snegu.

Potem sem šla k zobarju pokazat svoje čekane. Oziroma svoje manjkajoče čekane. Oziroma sem mislila, da grem to počet in zraven rečt dober dan in adijo, ampak telih zobarjev se je za bat. Samo da te na stol dobijo, že kaj najdejo, da ti lahko jutro pokvarijo. Sedmica ma novo plombo :|   O problemih s parkiranjem sploh ne bi. Skor bi zamudila, ker ni nič skidano.

Ko sem se končno rešila z zobarskega stola, sem šla lepo na avtocesto in proti službi. Ura je bla deset do osmih. Pridem do cestninske in pred mano na ABC ... plug. Za mano ... tud plug. Dobra stran tega je bla, da so dvignil rampo za oba hkrati in sem se jaz (ta vmesna bolha) zbasala čez rampo zastonj, slaba stran tega je bla pa, da sem se za plugom cijazila trideset na uro do Ljubljane ...

... dokler nismo prišli tri kilometre pred konec avtoceste in sem se cijazila samo še pol na uro. Celo uro sem rabila za petindvejst kilometrov. Da sploh ne začnem o tem, da ob zgodnji jutranji uri pol deset na službenem parkplacu tud miš ne bi mogla svojega bicikla parkirat.

Življenje ... ni da bi govoril.

7 komentarjev:

Mayhem pravi ...

Dej ti men povej kaj je sploh na tej slikci, ki jo imaš v profilu? Ker meni še vedno ni jasno :)

ursa pravi ...

Ako sem čisto iskrena ... se mi ne sanja, ker slikca ni moja (kar pomen, da promoviram nekoga druzga, ampak sem na žalost pozabila, komu sem jo snela, tko da čakam, da se bo pritožu, pa da pol obesim gor referenco :)).

Tko izgleda kot ena eksotika od sadja. Men je najprej prišel paradajz na misel in ker barvno paše k mojemu desktopu in se krasno ujema s template-om od KisleGliste ... voila ... it is mine, all mine :)

ursa pravi ...

Hm ... a si ti to mene s kakšnim globjim namenom spraševal? V zadnjih dveh urah se mi je namreč misteriozno in brez opozorila zbrisal account s to eno sliko, ki ni moja in z vso ostalo šaro, ki je zrasla na mojem zelniku.

Pa glede na tvoj včerajšnji post ... me je začel zanimat od kod tak blisk in grom nad mano.

Mayhem pravi ...

Ne, vprašal sem te iz radovednosti. Sem te želel že prej ma se nisem spomnil. In nič nimam z izginotjem accounta!11

ursa pravi ...

Ok. Zanimivo se mi je zdelo, da je vse skupaj ratalo tko na kupu, pa sem si rekla, da te bom vprašala, ker te pač lahko.

Sem bla pa včeraj orng nabrskana zarad tega, ker je vse skupaj kar izginilo, od nikogar ni blo ne bev ne mev, do svojega starega imena pa ne morem.

Mayhem pravi ...

Poglej, poglej... slikca spet dela ;)

ursa pravi ...

Ja. Sm dobila odgovor od flickrja in so se lepo opravičl in vse nazaj postavl in blablabla ...

kolk se lažem :)

Sem prekršila njihov terms of service, ker sem gor zložila par gumbov. Oni hočjo sam slike in so lepo kar cel account pobrisal. Zdej pa drugje zasedam plac.