ponedeljek, 21. november 2005

Brr     rrr

Konc poletja. Preklop na zimo vam uredimo za neverjetne tri jurje :)

Mal bom pogrešala 32 stopinj ob šestih zjutraj, ampak se mi vsaj pri minus deset ne bo zgodilo, da bi pazljivo nasvinjala šipo s čistilom za šipe, nakar bi vse v trenutku zmrznilo v neprebojen oklep, po možnosti sred avtoceste na prehitevalnem pasu s kakšnim batmanom z ogromnimi žarometi za ritjo. To se mi namreč zgodi, kadar ne vem, da je minus deset ...

BTW, WTF je s temi minimalci z mikro možgani in še bolj mikro čim drugim v ogromnih avtih z ogromnimi žarometi? Sploh ni važno, kako hitro grem jaz, vedno se najde kakšen, ki misli, da moje luči ceste ne osvetlijo dovolj in mi prizadevno pomaga s svojimi v upanju, da se bom pri stopetdeset stisnila s prehitevalca za rit tovornjaku, ki gre sto. Yes ofkors. Prej bo njemu zrasla bremza v avtu, kot bom jaz raziskovala tesne prostorčiče med dvema počasnelama. Sicer pa za vsak pleh raste kandelaber. Nekateri bi ga moral pošlatat ravno tolk, da bi jim mal pretreslo tiste tri zametke sivih celic in bi se jim od tega mogoče razvili za eno razvojno štengo dlje.

Sploh mi pa pri vsej tej izsiljevalski tišasti vožnji nekaj ni jasno. Jaz vem, da je junak v svojem batmobilu za mojo ritjo (ker imam tri vzvratne špegle in noben od njih ni namenjen aplikaciji mejkapa) in nekak mi pri stopetdeset ni do zajebancije s tistimi, ki hočejo it dvesto, zato se jim poskušam umaknit v prvo primerno luknjo. Predvidevam, da je njim predvsem do tega, da me bodo čimprej pustili v svojih izpušnih plinih. Ampak ko se mi enkrat pri prehitevanju šleperja zalimajo za zadnji odbijač in prižgejo dolge luči ... zakwa je to dobr? ... konec koncev sem jaz pri vsem limanju in razsvetljavi še zmer pred njimi.

3 komentarji:

Roberta pravi ...

Hehe... nikol ne bo zmanjkal takih kretenov, k se ti prilimajo na prtljažnik! Probej pr 150 na uro tko za pikco stopit na bremzo, ko maš enga za sabo, sam tolk da lučke zasvetjo... včasih pomaga :))) - sam zmerej pa tud ne, eni se ne pustijo prepričat :).

ursa pravi ...

Tisto z bremzo je sicer v principu v redu ideja, ampak odkar sem enega naduvenkota, ki je komaj iz plenic prilezel, enkrat brez problemov spustila pred sabo, potem mi je pa zanalašč in izključno za svojo zabavo v šusu zbremzal pred nosom iz 160 na 80, se takih ekscesov iz enega drugega principa ne grem. Od štoplamp lahk koga zarad strahu še pobere :)

Mayhem pravi ...

Meni gredo še posebi na jetra idioti, ki se ti pri 140 km/h prilepijo za rit na prehitevalnem pasu in potem blendajo ko prfuknjeni, pred tabo pa pelje drug avto... halo! saj bi šel hitreje pa ne morem, ti opica zarukana! Ne vem, mogoče pa ta, ki blenda, upa da bomo čarobno izginili, če nas bo "polučkal"...č