torek, 19. september 2006

I'm squashing around

  • Ko drgnem svojo kolekcijo spodnjih zob, držim zobno ščetko v pravilnem squash položaju. To je dejstvo. Dokazuje ga drugo dejstvo, namreč tisto, da so bili zobje, ki jim je naključje podarilo prebivališče v spodnji čeljusti, danes zjutraj umiti samo na pol. Preveč me je rokca bolela. Sploh morajo pa tud bakterije imet kdaj praznik.
  • Noge se delijo na forehand noge in backhand noge. Moja forehand noga danes tera mak na konac in sem tik pred tem, da ji odpovem gostoljubje zarad nesodelovanja. Backhand noga je zaenkrat še v milosti in se ji ni treba bat deložacije. To predvsem zato, ker se mi misel na puzanje po svetu po riti ne zdi preveč privlačna.
  • Da je rit sestavljena iz dveh parnih mišic, je napaka v dizajnu. Zakaj naj me bolita dve, če bi me lahko bolela ena? Pravzaprav - zakaj bi me bolela ena, če bi me lahko bolela nobena? Zakaj imam že rit? Aja, saj res. Da se ne zvrnem naprej ...
  • Kolk te tišči na skret je relativno. Ko je edina vrsta hoje, ki jo obvladaš, pingvinska, se pošteno prepričaš, da te res na skret, preden se odpingviniš tja. Ah saj me še ne tišči zadost. Saj bomo zdržal. Tko luštno mi nogica spi, pa je ne bi zdajle budila (ker pol bo baraba spet bolet začela). Lulat? Kaj je to lulat? Razlož mi ta koncept. Ko je enkrat zadost hudo, se pa med pingvinjenjem seveda tolčeš po glavi, ker si pozabil upoštevat, da je pot do skreta naenkrat trikrat daljša (btw ... kdo hudiča je namontiral školjke v naši firmi v višino za prvošolčke? Iz njih je ja treba tud vstat, ne pa se samo počit nanje.)
  • Dve besedi. Izpadni korak. HATEHATEHATEHATE!
Včeraj prva blok ura squasha. Danes čutim sapice iz onostranstva. Štenge niso dobra ideja, sem se pa vseeno zvlekla v spodnje nadstropje Tomas Sporta na Čopovi, da sem si kupila nove dvoranske teniske. Ako že crkujemo, crkujmo v stilu!

(Squash je mega. Vi sploh ne veste, kolk mam lušten rumen lopar!)

3 komentarji:

Matej pravi ...

ne vemo, bi pa vedl - slikco plis!

Armandoxxx pravi ...

kr zabavno ja .. dušo še imaš v sebi ali si jo že izpljunila !?

ana. pravi ...

podpisem peticijo za sliko loparja. da vidmo kako izgleda, se preden ga bos zlomla od jeze :D