petek, 4. avgust 2006

Death! Death to them all!

Najboljši način pošiljanja lubenice na oni svet je menda z ritjo v morju. Po načelu naj se cedi kamor se hoče. Logično nadaljevanje te best of lestvice bi bila v primeru manjkajočega morja banja z vodo. Ampak logika se na tem mestu popolnoma izneveri. Banja sucks all the fun out of lubenica :)

Absolutno najboljši način uničevanja lubenice za potrebe polnjenja želodca, kadar vam manjka morje, je z žlico. Potrebujete pol primerno ohlajene lubenice in eno navadno žlico. Lubenico postavite na stabilno površino (da ne bo treba slučajno laufat za njo po hribu navzdol, čeprav je samo polovična), po želji se ji svečano priklonite, zatulite BANZAI in se z žlico spravite nadnjo. Pljuvanje pešk ven ni dovoljeno, ker what a sissy you are! in ker the lubenica experience ni popoln, dokler se naslednji dan ne morete čuditi temu, od kod zlezejo peške nazaj na svetlo. Prav tako je obvezno pojest vse, kar je vsaj malo rdeče. Futra proč pa že ne bomo metal!

Sumim, da je visok faktor zadovoljitve pri tovrstni dejavnosti pripisati temu, da končno lahko brez slabe vesti nekomu z žlico nekaj skopljem ven. Plus - moje navdušenje je vsaj v sledovih plod dvojinskega masakra lubenične polovice, kar samo potrjuje teorijo, da potovanje v neznano ni tolk fenomenalno zaradi neznanega, kot je fenomenalno zarad znanega, ki te vzame s sabo.

Go, destroy!
BWAHAHAHA.

ps. Slik ni. Ob dveh zjutraj fotič spi!

12 komentarjev:

Mayhem pravi ...

Moram priznati, da nikol nisem razumel folka, ki je lubenico z žlico. To se mi zdi nekako tako, kot bi jedel kruh z žlico al pa salamo :P

Ne, lubenico se lepo nareže na kose in požre tko da sak

samuelion pravi ...

pa ne moreš pešk jest noooo. ogabne so ko jih pregrizeš. jaz jih štrcam okoli po prostoru =)

miss.nymphee pravi ...

Jst pa vedno jem kruh s salamo. :P

Ej Takisla, dj mi povej še neki o teli brezžilnosti. A je normaln da je moja podpludba vedno večja?!

ursa pravi ...

Nimfič - vedno večja kolk? Dvakrat večja? Minimalno večja? A spreminja barvo?

To, da maš podplutbo pomen, da nisi dost dolg in dost močno tiščala tiste gaze gor. Mi smo jo imel po darovanju krvi ene dve uri nalimano na roko. Drugač se mi je vedno, kadar sem počakala samo, da je kri nehala tečt, naredil ogromen flek, ki je potem kar trajal par dni. Lahko, da se mal poveča, ampak če kar raste, se pa vse skup preseli na področje čudnega.

Anonimni pravi ...

Kadar se takole božansko nažreš ravno prav ohlajene lubenice, je problem potem - ko hodiš celo noč lulat. Peške so pa obvezno za pljuvat in ciljat.

miss.nymphee pravi ...

Mislim da si odkrila problem. Verjetno podpludbi botruje ravno nedržanje flajštra na mestu. Ampak pač mi je zadevo tok zategnila, da me je roka bolela, jst sm mogla pa na šihtu bit ne samo prisotna ampak predvsem koristna. Danes sem zelene barve in nehala sem rasti. Mislim, da je vse pod kontrolo, tebi pa seveda hvala za obširne informacije. Lahko nadaljuješ s pečkanjem. ;)

ka-ma pravi ...

Peske fuj! Obvezno pljuvat ven. Razen ce kaksna zvito zdrsne po grlu. Z zlico se pa tudi jaz ne bi matrala. Pri nas doma imamo vedno bitke, ker hocem jaz narezano na lepe segmente, moz jo pa zmeraj najprej "obglavi", se pravi da ji odreze vrh, kot bi ji delal tonzuro. Potem so moji segmenti uniceni. Ga poskusam prevzgojit, pa ne gre...
Moje (novo) pravilo je tudi, da je nikoli ne jem zvecer. Sem sita sprehajanja na stranisce celo noc.

Anonimni pravi ...

To!
Sam da nisem edini weirdo na planetu, ki obvezno je tudi peške lubenic!
In z žlico zabadat v tisto sočno svežo rdečino je neki najlepšga - razkosavanje pa pucanje totalno sfiži zadevo.

ursa pravi ...

No končno!!!
Še en normalen :)

Sem že začela mislit, da res samo jaz znam cenit kombinacijo lubenice in žlice.

Opažam pa eno zanimivo stvar. Moj (edini dodatni normalni) kolega se veseli, da ni edini weirdo, jaz se pa tko megalomansko iz svojega kota zmrdujem bleeeh, sami weirdoti, a sem res samo jaz normalna :)

Temu se pa reče samozavest! :D

Anonimni pravi ...

KG, temu se reče spreminjanje percepcije ;).

Black Betty pravi ...

eh, jest pa lubenice sploh ne jem. razn če ni že predhodno narezana na prebavljive koščke, ki se jih da lepo na vilčko nataknt. drgač pa zguba cajta.

šnicl. to je hrana ;)

miss.nymphee pravi ...

Jst 100% podpiram betko. Pa svinjski naj bo! ;)