torek, 20. februar 2007

And the point is?

BZZZZZ. Iščem samo enostavne izhode. Noben me ne razume. Nisem za na ta svet. Vedno se vse začne in konča enako. Nimam več kaj povedat, ker sem že vse povedala stokrat in še zmer dobivam enake prazne poglede od enakih ljudi. Ne lub se mi več. Problem ni v meni. Ne more bit v meni, ker me noben ne razume. Tko se vedno vse konča. BZZZZZ.

Problem je v meni. Problem sem jaz. Enkrat se mi bo ob pogledu na naslednji človeški idiotizem strgalo. Kje je smisel v tem, da si dva stojita nasproti in poskušata premaknit tujo prepričanost z močjo svoje trme? S polovičarskimi, nepremišljenimi argumenti, ki si niti ne zaslužijo te oznake. Kje je zabava v tem, da nekoga sesuješ zato, ker tako luštno skače, ko mu kuriš pod podplati? Kje je plemenitost tega, da vsakemu, ki ti pride čez pot, poskušaš v možgane vžgat pečat svojega mnenja? Kam se je izgubila potrebnost odpiranja tistih kljunov, ki so s šestpasovnico povezani z nerazmišljujočimi možgani, ki so jim odpovedale bremze?

NI. TEGA NI! Nikol ni blo.

Dvajset let prezgodaj se mi ne da več tepst. Okol mene so ljudje, ki so tolk prekleto gotovi, tolk neskončno prepričani, da je tko, kot ni. Nos jim lahko pritisnem na dokaz, da ni tko, pa ne bodo videli protislovja. Tako jebeno sem jim fovš za to njihovo slepoto.

What's the point?
Brezveze je vse skup.

7 komentarjev:

Domen pravi ...

have some fukitol and call it a day?

Anonimni pravi ...

Jaz sem se že davno nehal sekirati na račun neumnosti ostalih in sedaj raje služim na tem, da delam kar pač sami ne znajo spredvideti kako simpl je.

Moraš biti pa na svojem.. v firmi ne gre.

samuelion pravi ...

menjaj perspektivo gledanja in svet se bo spremenil. no seveda moreš ti reagirat v smeri proti svoji sreči. no action - no reaction

Anonimni pravi ...

No dovolj časa smo ti pustili, da se smiliš sama sebi. ZDAJ pa pričakujemo spet kakšen kvaliteten/smešen prispevek v tvojem stilu. Akcija !

ursa pravi ...

F., če ne bi bla tolk lahkoverna in ne bi verjela v naključja, bi te zdajle imela na sumu, da te poznam. Ampak glede na to, da si me enkrat hotel posvojit, te ziher ne poznam :)

In other news sem pa tolk -><- bliz temu, da izobesim napis "zaradi osebnih katastrof do nadaljnjega zaprto". Ne rata mi najt nič hecnega v vsem skup. Mal bo še treba počakat. Al pa mal več. Še ne vem.

Anonimni pravi ...

Ne verjamem da se poznava. Samo nekoč sem nekje naletel na tale blog in mi je fun in zdaj maš pa že čist predolgo pavzo. ;)

Lena pravi ...

Se moram strinjat s F.-jem, tudi jaz že močno pogrešam tvoje zapise. Je pa nekaj čudnega s tem letom, ker se tudi meni vsaka stvar sesuje, še preden se je sploh dobro dotaknem. Se pa večinoma z mnogo truda in potrpljenja vse uredi. Izgleda, da se bo letos treba naučiti hoje do ciljev po odstavnem pasu.
No, vidiš, vsaj nisi edina, če pa te lahko kakorkoli v dobro voljo spravim, mi prosim kar povej.
Aja, poglej še skozi okno (če si v Ljubljani) in boš videla, da še vedno sije sonce, zaradi katerega se je vredno malo nasmehniti.