torek, 16. maj 2006

FWD my ass

Tolk neskončno sm zaljubljena v chain FWD-je. Ljubim jih, mojemu življenju dajejo smisel, mojemu inboksu dajejo vsebino, mojim možganom dajejo modrost, vsak dan posebej proslavljam obstoj ljudi, ki mi pošiljajo te bisere človeške povezanosti in medsebojnega spoštovanja.

Danes zjutraj me je pričakalo neko novo sranje z naslovom teden prijateljic. First things first ... naj vam bo vnaprej jasno, da znam bit zlo dobra prijateljica, ampak kakšna posebno dobra "prijateljica" pa nisem. Jate vreščečih kur niso my thing. Zato tudi ne premorem kakšnega posebnega navdušenja nad stavkom "polepšaj dan kakšni svoji prijateljici in tole pošlji naprej". Imam pa v službenem cimru par meni zlo ljubih dedcev, ki jih osrečujem s chain FWD-ji, kjer je striktno govora o "prijateljicah". Zis is what I forwarded to my dear prijateljica today. To make her day nicer, you know.


Najdražja Marka,
... ker si moja najboljša prjatlca :)

Ampak te morm mal razsvetlit, ker si še sveža v naših vrstah, pa da nauš vse verjela ...

Zakaj je dobro biti ženska?
1. Prve so ženske zapustile Titanic.

Itak. Zamujena priložnost, da se še kakšne pijavke znebijo. Poleg tega bi jz pa ti lahk floutale do doma in ne bi rable tistih orehovih lupin.

2. Moške šefe lahko zastrašimo s skrivnostnimi ginekološkimi izgovori.
(umm ... zakva pol ti vedno hočeš met še grafično razlago zraven, če bi te pa po pravilih moral bit strah?) Kva sva se že zanč o snowballingu zgovarjale? Ni glih ginekološko, je pa bliz. Lahk ti pa kaj razložim o spekulumih in ostalih mučilnih napravah. Jako poučno.

3. Taxi ustavi samo zaradi nas.
You wish. Taksi ustavlja samo zaradi vsakega, ki ma dnar. Tud če boš s svojo kosmato nogico pomahala po luftu, bo moral od nekod na teb mahljat ven DINAAAAR!

4. Če se pozabimo obriti, tega ni treba vedeti nikomur.
Ahem ... pozabiva obrit kje? Nogice vsi vidjo, skalp vsi vidjo, ušesca vsi vidjo ... hihihi ... AJAAAAAA :) Eh ... tm pa od zadnje brazilske noče nč več zrast :|

5. Imamo sposobnost, da se oblečemo same.
??? a fantke je treba oblačit? Greva midve spol spremenit ... pol očitno ni treba sploh več s prstam mignt. Al pa spolno usmeritev. Jz že nam nobenga fantka oblačla. Kvečjem obratno.

6. Lahko se pogovarjamo z nasprotnim spolom, brez da bi si te moške predstavljale gole.
Markica ... a lahk zaprmejduš na biblijo prisežeš, da si nis še nikol svojega sogovornika brez gat predstavljala? Lubi boh, sej nism nuna. Še kej druzga si zraven mislm, ne sam nudistično plažo. Aja, saj res. Piše LAHKO. Ni pa treba :)

7. Če poročimo nekoga, ki je 20 let mlajši, se zavedamo, da izgledamo kot idiot.
Naj ti položim na srčece eno zlo pomembno stvar. Kot idiot izgledamo že zdavnaj prej. Zarad vsake tretje stvari, ki jo naredimo. Tko da dej si duška pa uživaj! Sam poroč se s tem mladičem tko, da bo to vsaka tretja stvar ... ker drugač boš pa RES izgledala kot idiot.

8. Nikoli ne bomo obžalovale pircinga naših ušes.
Ušesa? Smo že obžalovale. To je tko last century. Koji *BIIIP* mi je treba lukne delat tja, kjer jih ne rabim. Jih mam brez tega dost :) Pa ok, če maš še kaj druzga od tega, ampak sam za kramo navešat po seb ... to se da tud drugač.

9. So trenutki, ko nam lahko čokolada reši vse probleme.
In jih še enkrat tolk nagrmadi. Al nas pa s Titanika reš.
Flout flout flouuuut ...

10. Lahko delamo komentarje o moških tudi ko so zraven, saj itak ne poslušajo.

In zakaj potem jz ne dobim svoje doze endorfinov, če se grdo obnašam? Hudiči zlo dobr slišjo glih tist, kar treba ni, tko da pazi, kva blebečeš, drugač nau nč devetih nebes in malih smrti.

Tko, upam da ti bo zdej lažje v življenju, ko vse te stvari veš. Če ti pa kej ni jasn, pa prid vprašat. Sej veš, zakva so najboljše prjatlce, a ne?

Cmok, bucibuci, čav.
Jast vas mam vse rada!

PS ... kdaj naju naročim za bikini voskanje?

6 komentarjev:

Armandoxxx pravi ...

LOL .. sem vedu da nič ni res .. LOL

Anonimni pravi ...

Bigwhale se ne sali. :) Vse obvlada.

ursa pravi ...

Zdele enkrat bom jaz foušarijo začela zganjat. Jaz moram za vse te stvari masten keš plačat, pa pri vsaj dveh moram prenašat prazno kokodajsanje izvajalk teh storitev, ki se po treh stavkih zaciklajo (in pol nikad kraja).

A ne bi vidva razmislila o kakšnem salončiču? Morm priznat, da bi mi blo čist všeč, če bi mi bigwhale godrnjal kakšne regexp nad glavo, tud če se zacikla ...

Black Betty pravi ...

Bwahahahaha.. skor sm crknla od smeha. Sam res dobr si ji to povedala! Jest sem verjetno ubrala napačno taktiko, k sem pošiljala nazaj maile z grozilno in "tripiiim" vsebino. Ni zalegl. Naslednič bom zlorabla tvoj pristop ;)))

Za finale sem si pa še preveč živo predstavlala kita dela francosko manikuro in se brije zravn. Umor! ;)

ursa pravi ...

Betka, kvaj zdej to? Jz sm punčka in se držim pravil! Nism nč nazaj povedala, ampak sm FORWARDALA!

... svojmu najboljšmu kolegu, ki je btw tip brez očitnih ženskih potez :)

Neki morm pa tud jz od vsega tega FWDjanja met ...

Black Betty pravi ...

Mea culpa, mea culpa!

Se mi je učer mal ekran tresu in sem nepozorno brala. Ne bo se ponovilo, ti FWD master!